Artėjant Vilniaus knygų mugei - naujas leidybos namų OBUOLYS įvaizdis!

Jan 22, 2024
Artėjant Vilniaus knygų mugei - naujas leidybos namų OBUOLYS įvaizdis!

Likus lygiai mėnesiui iki 2024 m. Tarptautinės Vilniaus knygų mugės, pristatydama naują prekinį ženklą įvaizdį keičia viena geriausiai žinomų knygų leidyklų Lietuvoje - leidybos namai Obuolys. Puikiai skaitytojams atpažįstamas raudonas obuoliukas ant knygų kampo keičiasi į modernų užrašą "obuolys.", o knygų nugarėlės nuo šiol bus paženklintos raide O.:

Ankstesnio prekinio ženklo koloritas (juoda, žalia ir raudona) keičiasi santūresniu - simbolinis obuolio lapelis žymi pirmąją "o" raidę, o raudonas akcentas - taško simbolis, lydintis tiek pilną logotipo versiją, tiek ir trumpinį, naudojamą socialinėje medijoje ir knygų nugarėlėse. Leidykla pasitinka skaitytojus su gerai žinomu šūkiu "Skaitantis žmogus yra gražus":

Kiek anksčiau skaitytojams jau buvo pristatyta atnaujinta inovatyvi leidybos namų svetainė obuolys.lt, kurioje kiekviena nupirkta knyga dovanoja planetai po pasodintą medį. Tuo tarpu leidybinio ženklo atnaujinimui laikas pasirinktas neatsitiktinai - 2024 m. Obuolys švenčia leidybos 20-metį. 

Štai kaip naujasis leidybos namų logotipas bei įvaizdis paženklins naujų knygų viršelius:

 

Šiemet skaitytojų laukia ir daugiau naujienų: jau testuojame leidybos namų lojalumo programą - Slaptą skaitytojų klubą, o netrukus pakviesime išbandyti audio knygų prenumeratos plaformą. Ir tai - dar ne viskas!

Nuo to laiko, kai lietuviškai pasirodė pirma raudonu obuoliuku paženklinta knyga - Iros Levino "Stepfordo moterys" - leidykla išleido beveik 2000 knygų lietuviškai, pristatydama pasaulinio garso rašytojų kūrinius bei debiutuojančius Lietuvos autorius. 2024 metais skaitytojų laukia ypač daug naujienų, o leidybos namai Obuolys leisis į drąsias avantiūras, pasiūlydama ne tik skaitytojų pamėgtų detektyvų, psichologijos ar meilės romanų bei klasikos vaikams ir suaugusiesiems, bet kontroversiškų temų ir autorių kūrinių.

Mes tikime, kad skaitantis žmogus yra ne tik gražus, bet ir drąsus - jo negąsdina idėjų įvairovė, atvirkščiai - jis siekia gilaus įvairių temų pažinimo. Kaip sakė "Didžiojo Getsbio" autorius F. Scottas Fitzgeraldas, "aukščiausio lygio inteligencija - sugebėjimas turėti dvi vienas kitai prieštaraujančias idėjas galvoje, ir vis dar sugebėti judėti į priekį".

Daugiau straipsnių

Komentarai (0)

Šiam straipsniui komentarų nėra. Būkite pirmieji pateikę pranešimą!

Palikite komentarą

Žinokite, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant